Uusi sivu 1
Ajankohtaista

 

Kokouspalvelut
Tutustu valmiisiin kokouspaketteihin täällä!

LYHYT YRITYSESITTELY

Heiskan Matkailutila sijaitsee Keski-Suomessa, Toivakan kunnassa, kalaisan Leppävesi-järven rannalla. Sukutilalla on ollut asutusta jo 1500-luvun puolessavälissä. Heiskassa on sukupolvenvaihdoksen jälkeen vuodesta 2002 alkaen keskitytty maatilamatkailuun ja metsätalouteen. Tilalta on matkaa Jyväskylään 25 kilometriä ja Toivakan keskustaan 12 kilometriä.

Perinteinen maalaismaisema punamultaposkisine rakennuksineen tarjoaa sinulle erilaisen, virkistävän kokouspaikan. Maalaismiljöö ruokkii omaleimaisuudellaan ideointia ja vie pois arjen työelämän kiireestä. Maukas, perinteinen kotiruoka, tuoreet leivät ja leivonnaiset sekä monipuoliset ohjelmamahdollisuudet täydentävät kokouspäivääsi.

Kokoustilojen tilavuokrat ja kokousvälineet sisältyvät kokouspakettien hintoihin.

TILAT

Wanha tupa ja kamarit (4 kpl)

Wanha tupa on rakennettu 1878 ja on yhä lähes alkuperäisessä asussaan. Tuvan viehättävä miljöö; sen iso valkoinen leivinuuni, talonväen massiivinen pirtinpöytä puupenkkeineen ja vanhat tilalla käytössä olleet tavarat tarjoavat sinulle aikamatkan vanhaan aikaan.
Tupaan mahtuu noin 40 kokousasiakasta ja se sopii hyvin myös pienempien ryhmien kokoustilaksi. Sydäntalvella suuressa tuvassa saattaa paukkupakkasilla olla viileähköä, joten talvella Wanhassa tuvassa kokousta pitäville suositellaan kokoustilaksi lämpimämpiä kamareita ja salia, johon saadaan yhtenäinen pöytämuoto noin 15 asiakkaalle. Kolme kamaria toimivat tarvittaessa erillisinä pienryhmätiloina.
Wanha tupa on sähköistetty, mutta muita nykyajan mukavuuksia ei ole. Hurmaavaa vanhan tuvan tunnelmaa tosin siitäkin edestä!


Tiilitalo

Tiilitalo on tilan uudempi päärakennus, jonka kodinomaisten kokoustilojen ikkunoista aukeaa viehättävä maalaismaisema punamultaposkisine hirsirakennuksineen ja peltoaukeineen.

Tilaa neuvonpitoon on noin 40 henkilölle. Tila voidaan tarvittaessa jakaa kahteen erilliseen osaan.

Kota

Pienemmällä porukalla epävirallisempaa kokousta voi istua myös savusaunan kodalla avotulen äärellä. Kotaan sopii kerralla istumaan noin 12 henkilöä.

Nuottatalas

Kesäaikaan viehättävä vaihtoehto voisi olla myös aivan veden partaalla oleva nuottatalas, jossa ennen vanhaan säilytettiin verkkoja, nuottia ja muita kalastusvälineitä. Talaassa istutaan ulkosalla, mutta kuitenkin katon alla. Palaverin tiimellyksessä voi nauttia suorasta järvinäköalasta! Nykyajan verkottumista siis!!!

Monet kokousasiakkaamme ovat tehneet kokouksen loppuyhteenvedon ja nauttineet esimerkiksi päätöskahvinsa nuottatalaassa järvimaisemista nauttien. Kodalle ja nuottatalaaseen on mahdollisuus tilata myös iltapalaa ja sinne on tarvittaessa täydet anniskeluoikeudet. Kodalle ja nuottatalaaseen ei tule sähköä.

KOKOUSVÄLINEET

Wanhan tuvan ja tiilitalon kokoustilojen varustukseen on mahdollisuus liittää piirtoheitin, televisio ja videot sekä fläppitaulu. Tiilitalossa on saatavilla myös internet-yhteys.

OHJELMAPALVELUT

Ohjelmapalvelujen järjestämisessä teemme yhteistyötä usean eri yrittäjän kanssa. Ohjelmallinen kokouspäivä voisi toimia myös virkistyspäivänä. Tiiviin kokouspäivän aikana on mahdollista nauttia raittiista ulkoilmasta ja ”tuulettaa” ajatuksiaan omatoimisesti tai ohjatusti. Erilaiset maalaiselämän aktiviteetit, kuten leivän leipominen ja sen paistaminen Wanhan tuvan uunissa on varmasti mieleenpainuva ohjelmanumero.

Wanhan tuvan opastettu esittelykierros on yksi suosituimmista väliaikaohjelmistamme. Tilan moni-ilmeinen historia, vanhan talon mielenkiintoiset tarinat ja tavarat, Jonas Heiskan maalaukset sekä ainutlaatuinen ateljeekamari seinämaalauksineen ovat monipuolinen ja kiehtova kokonaisuus.

Kokouspäivä on mahdollista lopettaa myös hellivän savusaunan lämpöön.

Ohessa on mainittu muutamia hyväksi havaittuja kokousrutiinin kevennyksiä;
luontopolku tilan mailla, ohjatut joukkuekisailut piha-alueella, pilkkikilpailut Leppäveden jäällä tai reki/vossikka-ajelut hulppeissa maalaismaisemissa. Luonnollisesti sinulla on mahdollisuus myös suunnitella ja järjestää omaa ohjelmaa kokouspäivänne piristykseksi.

MAJOITUS

Tilalla voi kesäaikaan myös majoittua viehättävissä vanhan ajan aitoissa. Malo-laatuluokiteltuja petipaikkoja on yhteensä 16. Ryhmämajoituksena tilalta löytyy petipaikkoja 25 asiakkaalle. Majoitushintaan kuuluvat petivaatteet, pyyhkeet ja tukeva maalaisaamiainen.


Olemme rakentaneet muutamia valmiita kokouspaketteja ruokaehdotuksineen, joihin pääset tutustumaan tästä. Halutessasi voit samalla lähettää myös tarjouspyyntösi sinua kiinnostavista palveluista painamalla lopuksi lähetä-painiketta.

Tutustu valmiisiin kokouspaketteihin täällä!

 

YHTEYSTIEDOT: Heiskan Matkailutila
Heiskantie 130
41660 TOIVAKKA
Gsm 0400 854 975 / Kristiina
myynti(at)heiskanmatkailutila.fi
 
 
Uusi sivu 1

© Heiskan matkailutila   ::   viimeksi päivitetty 2.6.2010    ::   webdesign: Tmi MikaLoponen